Pálinkáspohár-készletet kaptak Taktaharkány hősei

elismeresSzemán Ákos Taktaharkány polgármestere 2014. október 27-én tárgyjutalmat és oklevelet adott át a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrs három kiváló munkatársának. Az önkormányzati hivatalban megtartott bennsőséges ünnepségen Baji Zsolt r. törzsőrmester, Vincze Béla r. főtörzszászlós, Petró Tamás r. zászlós vette át az elismeréseket a település vezetőjétől. A sikertörténet előzménye, hogy a rendőrség rablás miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen gyanúsított Taktaharkányban a Piac téren 2014. október 15-én 22 óra 10 perckor tüzet kért két fiatalembertől, majd egyiküktől „megnézésre” elkérte a mobiltelefonját. A férfi, kérésre sem adta vissza az eszközt, sőt annak megtartása érdekében bántalmazta alkalmi ismerőseit, majd elmenekült a helyszínről.

A szakszerű és rapid rendőri intézkedések eredményeként fél nap alatt azonosították, majd elfogták és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Barnabás húsz éves olaszliszakai lakost, aki az elszámoltatásakor megtört, és beismerő vallomást tett. Az ügyben indított nyomozást a Taktaharkányi Rendőrőrs 2014. október 28-án sikeresen befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek — írja a police.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lefülelték a harapófogóval trükköző mobiltolvaj-duót

szo nov 1 , 2014
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. október 28-án 21 óra 30 perckor bolti lopásról érkezett bejelentés az egyik győri bevásárlóközpont műszaki boltjából. A villámgyorsan a helyszínre száguldó egyenruhások az üzletben igazoltatták B. Csaba budapesti lakost és R. Costel külföldi állampolgárt. A páros ellenőrzését követően a rendőrök megállapították, hogy a 27 éves […]