Packeta – easySales együttműködés

Packeta, leánykori nevén Záslikovna csomagátadás a boldog vevőnekA webáruházak számára automatizált szolgáltatásokat nyújtó román easySales integrálta a Packeta Hungary futárszolgálatot.

A Packeta Hungary Kft. közleménye szerint az easySales olyan automatizált értékesítési rendszert kínál a webáruházaknak, amellyel könnyedén listázhatják kínálatukat az árösszehasonlító oldalakon, egyszerűen nyomon követhetik a leadott rendeléseket, kezelhetik raktárkészletüket, vagy dinamikusan alakíthatják árazásukat, hogy versenyképesek maradjanak. A szolgáltatás új eleme, hogy a webáruházak integrálhatják kiszállítási módjaik közé az általuk kiválasztott partner futárszolgálatokat, így mostantól a Packetát is.

Ciprian Cazacu, az easySales társalapítója a közleményben a futárszolgálatokat nélkülözhetetlennek nevezte az online vállalkozások életében, mert gyakran rajtuk múlik, hogy a vevő elégedett lesz-e vásárlási folyamattal. Az integrációval az easySales-t használó e-kereskedők hozzáférhetnek a Packeta csaknem 1900 magyarországi átvételi pontjához.

Mihályi Sándor, a Packeta Hungary operációs igazgatója pedig azt közölte, hogy az easySales-szel való partnerség jól illeszkedik cégük fejlesztési stratégiájába, amely mintegy 13 ezer átvételi pontot jelent Közép- és Kelet-Európában számukra, valamint az online kiskereskedők is növelhetik külföldi forgalmukat, hiszen a Packeta Hungary 33 országba szállít csomagokat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már megvehető a Huawei Mate 50 Pro

ked dec 6 , 2022
ShareTweetPinShareMár Magyarországon is megvásárolható a Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Mate 50 Pro. Magyarországon is kapható a Huawei Mate sorozat legújabb zászlóshajó készüléke, a Huawei Mate 50 Pro, amely az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás és az általános teljesítmény tekintetében. Az okostelefonon debütál az EMUI 13 operációs rendszer, […]
Huawei Mate 50 Pro

És még ez is...