Otthoni munkára fejlesztett monitorokat az AOC

AOC monitorAz AOC bejelntette a V5 fantázianevű termékcsalád három új, többfunkciós monitorját, amelyeket főként a home office-ban dolgozó felhasználóknak és diákoknak szánnak. Az új monitorok három méretben kaphatók (24″/60,4 cm 24V5CW, 27″/68,6 cm Q27V5CW és 34″/86,4 cm ultraszéles CU34V5CW). A monitorok kétmegapixeles beépített webkamerával rendelkeznek, Windows Hello támogatással az egyszerű bejelentkezés és a megnövelt biztonság érdekében.

A beépített négyportos USB 3.2 elosztójának és az USB-C csatlakozási lehetőségének köszönhetően zökkenőmentesen térhet át home office-ra, egyszerűen csak csatlakoztassa a laptopot egyetlen USB-C kábel használatával. A laptop kap töltést (max. 65 watt teljesítménnyel), a képernyő pedig kiterjeszthető vagy duplikálható a monitorra, s emellett a laptop hozzá tud férni a monitor USB elosztójára csatlakoztatott eszközökhöz. Az USB-C csatlakozás sokoldalúságának köszönhetően a V5 termékcsaláddal könnyen megvalósítható a tiszta, rendezett íróasztal.

Hogy mindenki igényeinek megfeleljenek, mindhárom modell ergonomikus, magasságban állítható, billenthető, forgatható állvánnyal rendelkezik; a 24” és 27” modellek pivot móddal (90° függőleges beállítás) is. A VESA falraszerelési lehetőség mindhárom modellnél még nagyobb sokoldalúságot biztosít, ha több monitort használnak együtt. Mind a három modell rendelkezik 4-portos USB 3.2 elosztóval, nagy sebességgel csatlakoztatva más eszközöket, mint például USB meghajtókat, illetve kiegészítő USB portokat biztosítva más perifériák, például billentyűzet, egér számára. A két ötwattos hangszóróval mindegyik modell egyetlen eszközben egyesíti a videókonferencia lehetőségeit.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az MNB szerint piramisjáték-gyanús a HyperVerse

szo aug 20 , 2022
A jegybank szerint piramisjáték jegyeit hordozó multi level marketing (MLM) terméket reklámoznak a közösségi médiában HyperVerse néven, amely a korábbi HyperFund rendszer újragondolása, ezért a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kéri a fogyasztókat, hogy körültekintően járjanak el az ügyben. Az MNB közleményben ismerteti, hogy az MLM-nél az új ügyfeleket beszervező részesedést […]
Magyar Nemzeti Bank