Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: ismerkedj az Eszközkezelővel

Android-eszkozkezeloA telefonlopás mindennapos a strandokon. Mivel nagy a tömeg, és általában szemtanú sincs, szinte teljesen esélytelen, hogy megtaláljuk a tolvajt. Ha nem szeretnénk egész nap a pléden ücsörögve őrizni az okostelefonunkat, akkor érdemes a dualsimsmartphones.hu tippjeit betartani, amelyekkel csökkentheted a telefontolvajok esélyeit.

5. tipp: Használjuk az Android Eszközkezelőjét
Az Android Eszközkezelő megvédi a telefonunkat az illetéktelen adathozzáféréstől. Rossz dolog, ha ellopják a telefonunkat, de még rosszabb, ha minden adatunkhoz hozzáférnek, vagy a nevünkben küldenek üzeneteket. Ez megelőzhető az Android Eszközkezelő használatával, ami a Google ingyenes szolgáltatása. Ehhez engedélyezned kell a használatát a telefonodon.

Beállíthatod a telefonod helymeghatározását, így telefonlopás esetén be tudod azonosítani, hol van a készüléked. Ezzel lehet, hogy nem sokra mész, de a távoli zárolás nagyon hasznos funkció. A távoli zárolással a Google fiókodból meg tudod változtatni a billentyűzár kombinációját, vagy törölheted a telefonon lévő adataidat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.