Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: használj olcsó telefont

cardphoneA telefonlopás mindennapos a strandokon. Mivel nagy a tömeg, és általában szemtanú sincs, szinte teljesen esélytelen, hogy megtaláljuk a tolvajt. Ha nem szeretnénk egész nap a pléden ücsörögve őrizni az okostelefonunkat, akkor érdemes a dualsimsmartphones.hu tippjeit betartani, amelyekkel csökkentheted a telefontolvajok esélyeit.

4. tipp: Ne, a drága okostelefonoddal strandolj
Kaphatók már olyan mobiltelefonok, amelyek vidám, divatos színeikkel, praktikus tulajdonságaikkal nem csak a fiatalokat hódítják, hanem az aktív pihenést választókat, a nyaralókat, a strandolókat, a sokat utazókat is. A jobb készülékeket bátran a nyakunkba akaszthatjuk, könnyűek, divatosak, és a víz sem árt nekik.

Ilyenek például a Magyarországon hamarosan megvásárolható Card Phone kártyatelefonok. Ezek a bankkártya méretű telefonok az elterjedt IPX7-es szabványnál jobb, IPX8-as vízállóságúak, ami a szabvány szerint a vízzel szembeni ellenállás legmagasabb foka, Az IPX8-as szabvány azt tanúsítja, hogy a készülék egy méternél mélyebb vízbe történő folyamatos merítés hatása ellen is védett. Nem véletlen, hogy a gyártó célközönsége a strandolók, a vízi-sportolók és a horgászok.

One comment to “Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: használj olcsó telefont”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.