Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: használd máshol

2

korso-sorA telefonlopás mindennapos a strandokon. Mivel nagy a tömeg, és általában szemtanú sincs, szinte teljesen esélytelen, hogy megtaláljuk a tolvajt. Ha nem szeretnénk egész nap a pléden ücsörögve őrizni az okostelefonunkat, akkor érdemes a dualsimsmartphones.hu tippjeit betartani, amelyekkel csökkentheted a telefontolvajok esélyeit.

1. tipp: Használd máshol
Ne ott telefonáljunk vagy facebookozzunk, ahol a cuccunkat leraktuk. Könnyen kifigyelhetik, milyen menő okostelefonunk van, és amíg a vízben pancsikálunk, könnyedén ellophatják. Vigyük magunkkal a telefonunkat a büfébe: egy jeges limonádé, vagy egy zúzmarás korsó sör mellett nyugodtan elolvashatjuk az e-mailjeinket. Ráadásul kisebb az esélye, hogy valaki a büfétől kövessen, és megnézze, hol táborozunk.

2 thoughts on “Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: használd máshol

  1. Nekem is pont ez jutott eszembe. telefon otthon, én a lubicban. Minek a vízbe telefon?

  2. Nem is értem, hogy bírtam ki közel 80 évig telefon nélkül a strandon. Lehet, hogy mutáns vagyok?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szerződést módosítana a szolgáltatód: ne ess pánikba!

ked jún 16 , 2015
1. Milyen részei vannak az előfizetői szerződésnek, és mennyi időre lehet megkötni? Az előfizetői szerződés két részből áll: az egyedi előfizetői szerződésből, amely többek között a szerződő felek adatait és a választott szolgáltatásokat tartalmazza, valamint az Általános Szerződési Feltételekből (ÁSZF), melyeket az NMHH rendszeresen ellenőriz abból a szempontból, hogy azok […]