Öt tipp, hogyan védheted meg a strandon a mobilodat: dugd el!

strand-telefonA telefonlopás mindennapos a strandokon. Mivel nagy a tömeg, és általában szemtanú sincs, szinte teljesen esélytelen, hogy megtaláljuk a tolvajt. Ha nem szeretnénk egész nap a pléden ücsörögve őrizni az okostelefonunkat, akkor érdemes a DualSimSmartphones.hu tippjeit betartani, amelyekkel csökkentheted a telefontolvajok esélyeit.

2. tipp: Ne lássák hova tetted
Ne pakolásszuk a parton látványosan a telefont egyik helyről a másikra. Már a bejáratnál, vagy napközbeni használat után a büfében rakjuk el a telefont a táskába. Ha a kocsiban akarod hagyni, az induláskor rakd a kesztyűtartóba, vagy más nem látható helyre. (A kocsival árnyékos helyre parkoljunk, mert a mobiltelefonok károsodhatnak a napsütéstől felmelegedő járműben. A -szerk- megj.) Így amikor lecuccolsz a parton, már senki nem fogja látni, hogy van nálad egy telefon. Azt meg pláne nem, hogy hova tetted.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szerződést módosítana a szolgáltatód: fordulj az NMHH-hoz

pén jún 19 , 2015
4. Mit tehet az előfizető, ha egyértelmű, kifejezett nyilatkozattal jelezte, hogy nem fogadja el a szolgáltató módosítási ajánlatát, de a szolgáltató mégis megváltoztatja a szerződését? Ha a szolgáltató a díjak változására irányuló kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak megfelelően annak ellenére megváltoztatja a szerződés feltételeit, hogy azt az előfizető nyilatkozattal visszautasította, akkor az […]
NMHH

És még ez is...