Öt tipp, amivel megvédheted a privát képeid: személyazonosítás az okostelefonon


A Kaspersky Lab öt faék egyszerűségű, mindenki által elérhető módszert mutatott be, amellyel biztonságosabbá teheti telefonját és kizárhatja a kéretlen kíváncsiskodókat.

2. Személyazonosítás az okostelefonon
Ellentétben az sms-sel ez a hitelesítési módszer nem függ az internettől. Az egyszer használatos jelszót nem szerver generálja, hanem az okostelefon (bár a kezdeti beállítás internetkapcsolatot igényel). Számtalan hitelesítő alkalmazás létezik, de a Google Authenticator hiánytalanul kiszolgálja az ipari szabványt. A Gmail mellett, ez a program is támogat olyan szolgáltatásokat, mint a Facebook, Tumblr, Dropbox, WordPress és így tovább. Ha csomag applikációt szeretne, akkor próbálj ki a Twilio Authy-t, amely hasonlít a Google Authenticator-hoz, de tartalmaz még pár hasznos funkciót is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

3000 MHz már nem csak gombócból sok

ked szept 22 , 2015
A HyperX bemutatta a nagy sebességű, agresszív időzítésű HyperX Savage DDR4 memóriát. Az új memória rendkívül rövid válaszidejű, többfeladatos feldolgozást, és ezáltal gyorsabb rendszerteljesítményt biztosít, a gyártó szerint ideális választás haladó szintű játékosok, otthoni számítógép-tuningolók és a professzionális felhasználók számára egyaránt. A HyperX Savage DDR4 memória akár 3000 MHz-es órajelre […]