Öt tanács, amit érdemes megfogadni IV.

A tavalyi legnagyobb ügyféladat-lopási esetek azt mutatják, hogy a nagy cégek is képtelenek megvédeni személyes adatainkat. Sallai György, a KPMG információbiztonsági igazgatója szerint nem olyan bonyolult a dolog öt alapszabályt betartani, amivel jelentősen csökkenthető a támadások kockázata.

Biztonsági szabályok alkalmazása
Itt lényegesen többről van szó, mint a szabályok kialakítása. A gyakorlati alkalmazáson, betartatáson van a hangsúly, mint azt a JPMorgan Chase szakemberei is megtanulhatták. Minden szabály annyit ér, amennyire komolyan veszik. A legkisebb változtatás kockázatait is mérlegelni kell, és a szabályok alkalmazását minden esetben, kockázatarányos módon, ki kell kényszeríteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ilyen, amikor sikere van egy magyar startupnak

szo febr 14 , 2015
Valósággal felrobbantotta az Indiegogo közösséget és az internetet a magyar high-tech luxuskarkötő, a tago arc. A magyar találmány alig több mint egy nap alatt túlteljesítette a kitűzött negyvenezer dolláros támogatási célt, és ötvenezer dollárnyi támogatást szerzett. Ez óriási eredmény a termék mögött álló L!BER8 fejlesztőcsapatnak. A pénzből év végén beindul […]

Friss, ropogós