Öt perc alatt belül elfogták a mobilrablót

keselesA Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat H. Mihály 31 éves budapesti lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. január 20-án 23 óra 30 perc körüli időben egy Budapest VIII., Diószeghy Sámuel utcai lépcsőház földszintjén megszólította a sértettet és pénzt kért tőle. Amikor a nő elutasította kérését, H. Mihály bántalmazta és egy késsel megfenyegette őt. A bántalmazás eredményeként földre kerülő nő kabátzsebéből H. Mihály kivette annak pénztárcáját és mobiltelefonját, majd az épület harmadik emeletére távozott.

A sértett az utcában található mobil rendőrségi konténerhez szaladt, ahol segítséget kért az ott szolgálatot teljesítő rendőrtől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a lakóház átvizsgálása során H. Mihályt a lépcsőház padlásfeljárójánál elbújva találták meg, majd előállították a kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

M. Sándor is lebukott
A Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Sándor egri lakos ellen, aki nagyon megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. január 20-án a déli órákban egy egri boltban eltulajdonított egy mobiltelefont. A 47 éves férfinál az egyenruhások megtalálták a keresett mobiltelefont, amelyet visszaadtak tulajdonosának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gyakorolj önkontrollt: így dolgozz otthon I.

hét jan 25 , 2016
Sokaknak üdítő alternatívát jelentene a lehetőség, hogy otthonról dolgozhassanak, de csak akkor, ha sikeresen elválasztják a munkát a magánélettől. A Profession.hu Répáczki Rita munkapszichológus segítségével összeszedte, hogyan maradhat gördülékeny a munkatársakkal való kapcsolattartás és hatékony a feladatmegoldás az otthonról történő munkavégzés, vagy távmunka esetén. 1. Gyakoroljunk önkontrollt és osszuk be […]