Öt online fogadási oldalt blokkoltat a NAV

roulettexÖt, engedély nélküli szerencsejáték-szervezéssel foglalkozó honlap ideiglenes blokkolásáról döntött a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya. A NAV honlapján közzétett határozatok szerint 90 napra elrendelt tiltást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szervezi és ellenőrzi. A határozat után tizenöt nappal az NMHH végrehajtja a blokkolást úgy, hogy valamennyi internetszolgáltatót felszólítja a fogadási oldal hozzáférhetetlenné tételére.

A NAV közlése szerint a Magyarországon engedéllyel nem rendelkező szervező által nyújtott online szerencsejátékban történő részvétel a játékos saját kockázatára történik. Bírósági eljárásban nem lehet érvényesíteni a játékból vagy fogadásból eredő követelést, kivéve, ha a játékot vagy fogadást hatósági engedély alapján bonyolítják le. Ezért ezeken az oldalakon nem érdemes számlát nyitni, illetve aki számlával rendelkezik, annak ajánlatos felvennie a rajta található összeget — írja az MTI.

Tiltott oldalak
www.fortunawin.com
hu.unibet.com
hu.sportingbet.com
betclic.com
bet-at-home.com
Forrás: www.szf.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a Nikon új, 36 megapixeles kamerája

hét jún 30 , 2014
A Nikon bemutatta új, D810 elnevezésű fényképezőgépet. A 36,3 megapixeles fényképezőgép új FX-formátumú érzékelővel, és széles ISO-tartománnyal rendelkezik. Az aparátban EXPEED 4 képfeldolgozó processzor dolgozik. A készüléknek hét kép/mp sorozatkészítési sebességgel és 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvételi képességgel rendelkezik. „A hivatásos fotósok igényeire válaszolva a Nikon elkészítette a D810-et, amely […]

Friss, ropogós