Öt irodai termék, amit érdemes még idén beszerezni V.

Itt az év vége, és a legtöbben csak pár nappal az ünnepek előtt kapnak észbe, hogy az éves költségkeret megmaradt részét még el kellene költenünk. Ilyenkor érdemes valóban hasznos termékeket vásárolni. A Leitz összegyűjtött öt irodai terméket, amit érdemes még idén beszereznünk, hogy a munkahelyen is gördülékenyen induljon az új esztendő.

5. Iratrendezők, archiválási termékek – hogy ne temessen be a munka
A tényleges papírmentes munkahely egyelőre még csak vízió. A felhalmozott papírmennyiséget pedig folyamatosan rendszerezni és tárolni szükséges, ellenkező esetben hamar eláraszthatják az irodád. Különösen fontos ez decemberben, amikor az évet le kell zárnod; a hivatalos iratokat, számlákat és egyéb archiválandó dokumentumokat rendszerezned. Mivel év elején a legtöbb irodaszer-forgalmazó leltároz, jó, ha még idén gondoskodsz a gyorslefűzők, iratvédő- és egyéb mappák, tűzőgépek, illetve kapcsok beszerzéséről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Változások az E.ON kommunikációs és marketing csapatában

csü dec 28 , 2017
A Károlyi Zsuzsanna vezetésével működő marketing és kommunikációs osztályon mostantól Kovács Alexandra látja el a marketing és marketingkommunikációs szakterület-vezetői feladatokat, Kőrösi Gábor pedig a vállalati kommunikációs szakterület-vezetői feladatokért felel az E.ON-nál. Kovács a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok külügy szakán és marketingkommunikáció mellékszakán szerzett diplomát, és az E.ON-nál kezdte karrierjét, […]
taps

Friss, ropogós