Öt irodai termék, amit érdemes még idén beszerezni II.

okosirodaItt az év vége, és a legtöbben csak pár nappal az ünnepek előtt kapnak észbe, hogy az éves költségkeret megmaradt részét még el kellene költenünk. Ilyenkor érdemes valóban hasznos termékeket vásárolni. A Leitz összegyűjtött öt irodai terméket, amit érdemes még idén beszereznünk, hogy a munkahelyen is gördülékenyen induljon az új esztendő.

2. Iróasztali lámpa – hogy munka közben is óvd a szemed világát
A téli hónapokban gyakran előfordul, hogy a dolgozókra esteledik a munkahelyen, ilyenkor még inkább kiemelt szerepe van az irodai asztal jó megvilágításának. Számos kutatás bizonyítja, hogy a megfelelő fényviszonyok nagyon fontos szerepet játszanak az emberi egészség és a jó közérzet megőrzésében, és ha szeretnéd megóvni az alkalmazottak látását, akkor érdemes a több éves, elhasznált irodai lámpát modernebb készülékre cserélni. Ma már kaphatók olyan LED-es asztali lámpák is, amelyek fényerejét és/vagy színhőmérsékletét akár az okostelefonnal is szabályozni lehet.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Heal megy, Bíró jön

hét dec 25 , 2017
ShareTweetPinShareHeal Edina, a Google magyarországi vezetője távozik pozíciójából – áll a társaság közleményében, amiből nem derül ki, hogy karrierjét a Google-on belül, vagy másutt folytatja-e. A Google magyarországi csapatának vezetését a komoly televíziós múlttal rendelkező Bíró Pál veszi át, aki a Google-nél a magyarországi YouTube koordinálásáért felelt. ShareTweetPinShare
Bíró Pál Google

És még ez is...