Öt érv a virtualizáció mellett VI.

 

Az ACE Telecom szakértői, azt gondolják, hogy az elkövetkező egy-két évben várható áttörés várható a virtualizációs szolgáltatások terén, amit öt érv is alátámaszt.

A virtualizáció trenddé válása
Egy IDC felmérés szerint  a szervervirtualizáció 2005 körül, eleinte a vállalatok adatközpontjain belül indult el és mára ért el arra szintre, hogy elkezdje térhódítását. Bár a régiós átlagtól (25 százalék) még elmaradunk, de már húsz százalék Magyarországon is a virtuális szerverek aránya, a következő öt évben pedig tíz százalékot meghaladó mértékű növekedésre számít a piackutató vállalat. Egy Microsoft által támogatott 451 Research elemzés szerint  a vállalatok több mint fele gondolja úgy, hogy a felhőalapú megoldások segíthetnek növekedni vállalatát, kétharmaduk pedig már most is online elérhető alkalmazásokat használ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Látássérülteket támogat a Magyar Telekom

csü júl 4 , 2013
  Júliusban és augusztusban a látássérültek komplex rehablitációját segítő Fehér Bot Alapítvány munkáját támogatják  a Magyar Telekom hello holnap! Adományvonalát hívók. A Fehér Bot Alapítvány felmérései szerint évente négyezer ember válik különböző okokból látássérültté, közülük több száz beteg számára kifejezetten indokolt és szükséges az elemi rehabilitációs folyamatban való részvétel. A […]