Öt érv a privát felhő mellett: új üzleti vállalkozások

felhoA SUSE öt olyan felhasználási területet mutat be, ahol rendkívül hatékonyan, gyors megtérülés mellett használhatók ki a privát felhő előnyei.

Az új cégek kiépítése komoly kihívásokkal és költségekkel jár. A változó piaci folyamatok kiaknázásához többnyire kísérletezésekre és gyors reagálásra van szükség, ami statikus adatközponti környezetben nehézségekbe ütközik. A privát felhő azonban azonnal elérhető erőforrásokat kínál, amelyet gyorsan üzembe lehet helyezni például egy új online bolt támogatására vagy egy webes kampány, esetleg egy új termék piaci tesztelésére. Ugyanakkor, ha a projekt sikertelen vagy változtatást igényel, az it-erőforrások ugyanilyen gyorsan áthelyezhetők. Ha privát felhőt használnak az új üzleti lehetőségek feltárására, az gyorsabb tesztelést tesz lehetővé, miközben csökkenti a szükséges befektetést és az esetleges veszteségeket a start-up időszakban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Balkánon terjeszkedne a Smart Media Technologies

ked okt 27 , 2015
Terjeszkedik Magyarország piacvezető média- és reklámügynökségi ügyviteli szoftver szállítója– jelentette be a Smart Media Technologies Kft. A társaság egy uniós, a nemzetközi piacra lépést segítő program pályázatán nyert összeg segítségével hódítana a külpiacon. A társaság specialitása a média- és reklámpiac résztvevőinek belső ügyvitelét segítő adminisztrációs szoftverek fejlesztése. A saját készítésű Octopus […]