Öt érv a privát felhő mellett: csúcsterhelések

Storm CloudxA SUSE öt olyan felhasználási területet mutat be, ahol rendkívül hatékonyan, gyors megtérülés mellett használhatók ki a privát felhő előnyei.

Minden szervezetnél előfordulhat, hogy egy adott időszakban váratlanul nagyobb számítási kapacitásra van szükség. Például hirtelen megnő a forgalom a weboldalon egy közelgő ünnep vagy egy sikeres hirdetési kampány miatt, esetleg egy negyedéves zárás előtt sokasodik meg a feladatok száma. Korábban erre csak úgy készülhettek fel a vállalatok, ha az átlagosan szükségesnél több erőforrást szereztek be, hogy céltartalékot képezzenek, ám ezek egy része a csúcsterhelési időszakon kívül kihasználatlan volt. Ezzel szemben, ha a vállalatok privátfelhő-megodásokat használnak a csúcsterhelések kezelésére, akkor zökkenőmentesen reagálhatnak az eseményekre, és a váratlan esetekre is tervezhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Huawei: elérhetőnek tűnik a százmilió

sze okt 28 , 2015
ShareTweetPinShareA Huawei Fogyasztói Üzletága közzétette idei harmadik negyedéves üzleti eredményét. Az adott negyedévben az üzletág 27,4 millió okostelefont szállított ki, amely 63 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A közép- és felsőkategóriás készülékek hét százalékos növekedést értek el 2015 második negyedévéhez képest, amely az összes szállítás egyharmadát […]

És még ez is...