Öt érv a privát felhő mellett: adatfeldolgozás és kötegelt parancsok végrehajtása

felhoA SUSE öt olyan felhasználási területet mutat be, ahol rendkívül hatékonyan, gyors megtérülés mellett használhatók ki a privát felhő előnyei.

Az adatfeldolgozó alkalmazások, köztük például a kockázati modellezések, a szimulációk, a big data elemzések általában szabványosított, rövid ideig futó, komoly számítási teljesítményt igénylő folyamatok. A szabványosítás miatt ezeket a programokat könnyű hozzáadni a privát felhők önkiszolgáló katalógusaihoz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igény szerint és gyorsan használatba vegyék az alkalmazásokat, valamint a szükséges erőforrásokat, illetve a feladatok befejeztével ugyanilyen gyorsan leállítsák azokat. Így nem kell dedikált erőforrásokat használni pluszban a rövid ideig futó alkalmazások miatt megnövekedett igények kiszolgálására, ami alacsonyabb költségeket eredményez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dell frissítette Big Data megoldásait

pén okt 30 , 2015
A Dell bemutatta legújabb Big Data és elemzési megoldásait és szolgáltatásait, amelyek az adatok gyors és biztonságos feldolgozását és gyorsabb vállalati döntéshozatalt segítik. A továbbfejlesztett kínálat része a Dell fejlett elemzési szoftverplatformjának új kiadása, továbbá a szolgáltatásként elérhető elemzés (Analytics-as-a-Service) a banki, egészségügyi és biztosítási iparágaknak. A vállalat elemzési szoftverplatformja, […]