Öt érv a bérelt vonal mellett II.

 

Az ACE Telecom öt érvet sorakoztatott fel, hogy miért érdemes akár egy kis- vagy közepes vállalkozásnak is bérelt vonali internetet használni.  
Garantált sávszélesség
Nézzünk egy szemléletes példát: a kilencvenes években nagyon figyelmesnek kellett lenni egy hangfal vagy hifi vásárlásakor, hogy az azon feltüntetett teljesítményt milyen mértékegységben adták meg. Gyakran nagyobb számmal szerepelt rajta a nagyon jól csengő PMPO Watt nagysága, ami nem az állandó, hanem a gyakran öt-hatszor olyan magas maximális teljesítményt mutatta. Egy internetkapcsolat kiválasztásakor sem szabad hagynunk, hogy a rendszerint nagyobb betűvel feltüntetett maximális sávszélesség megtévesszen minket, ugyanis ami állandóan rendelkezésünkre fog állni, az a garantált sávszélesség. A bérelt vonal esetében ez a két szám jellemzően megegyezik, ami 100 százalékos sávszélesség garanciát jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt érv a bérelt vonal mellett III.

szo ápr 6 , 2013
  Az ACE Telecom öt érvet sorakoztatott fel, hogy miért érdemes akár egy kis- vagy közepes vállalkozásnak is bérelt vonali internetet használni. Az igazi széles sáv szimmetrikus A sáv szélessége azonban korántsem az egyetlen fontos tényező. Ha az internetkapcsolat nem szimmetrikus, vagyis a feltöltés és a letöltés sebessége nem egyezik […]