Osztható mobilinternetet kínál a Vodafone

2

routerA kkv-k rugalmas, kiszámítható működése érdekében a Vodafone elérhetővé tette az osztható internet csomagokat. Mostantól az üzleti ügyfelek igény szerint használhatják fel a MultiNet csomagok adatmennyiségét okostelefonon és tableten. Bizonyos előfizetések (pl.: Business Red Plus és Europe) már eleve tartalmazzák ezt a szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy a hangalapú előfizetésbe épített adatmennyiség mellett nincs szükség még egy külön havidíjas internet előfizetésre, az okostelefon mellett például egy táblagéppel is ugyanazt az adatmennyiséget lehet használni, így biztosítva a kényelmes munkavégzést. Igény esetén bármikor lehet nagyon gyorsan egy gombnyomással további adatmennyiséget rendelni, ha az előfizetésbe épített elfogyna.

2 thoughts on “Osztható mobilinternetet kínál a Vodafone

 1. Igaz a mobilnet alig használható bármire is.

  Az adatmennyiség nevetséges, 200 MB még akkor is elfogy 5 nap alatt ha csak a levelezek. Mindez 1000 Ft/hó (ha ha ha ha)

  a 2GB is kevés, ez is pár napra elég csak ha levelezésen kivűl mondjuk egy kis filmnézést vagy online rádiót akarna halhatni az ember.

  Nem értem minek a 4G, ha az adatmennyiség semmit nem emelkedik ? A 150 Mbit/s el. a havi 2GB os adatforgalmat Kb: 2 perc alatt le lehet nullázni !!!

  Ez egyszerűen vicc.

  ráadásul 2Gb annyiba kerül mint a korlátlan vezetékes net (sőt inkább drágább)

 2. a mobilnetnek semmi értelme még mindig nem lehet használni voip és szabad portos alkalmazásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Különdíjas lett az eMagyarország.hu

pén dec 12 , 2014
A kiemelkedő teljesítményt elérő weblapokat díjazták a 13. alkalommal megrendezett „Az Év Honlapja” pályázat díjátadóján. A versenyen az eMagyarország Program megújult honlapja (www.emagyarorszag.hu) a kormányzati kategóriában nyert különdíjat. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai felügyelete alatt álló eMagyarország Program a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) irányításával működik. Legfőbb célja, hogy […]
taps

Friss, ropogós