Összefogtak az államügyészek a Google ellen

gyogyszerAz USA 24 államügyésze petíciót írt alá, amelyben azt kérték a Google-től, hogy a cég lépjen fel az interneten illegálisan kereskedő online patikák ellen, a reklámokra vonatkozó szabályzatuk megváltoztatásával. A kérelmezők szeretnék, ha a Google nagyobb figyelmet fordítana a biztonságra az illegálisan üzemelő, online gyógyszertárak elleni küzdelemben — írja a hamisitasellen.hu.

A Google azt állítja, 2010 óta majdnem minden, illegális gyógyszertárral kapcsolatos hirdetést eltávolított és most már csak legálisan működő patikák hirdetéseit jeleníti meg. Az illegális gyógyszertárak által megjelentetett hirdetések száma így 99,9 százalékkal visszaesett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Frekvenciapályázat -- Van kérdés? Nincs Kérdés!

hét máj 12 , 2014
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) konzultációt tartott, amelyen ismertette a 800, 900, 1800, 2600 MHz-es és 26 GHz-es frekvenciasávok műszaki jellemzőit, a szabad frekvenciablokkok jövőbeli spektrumhasználatát és a használat körülményeit, továbbá a pályázat eljárásrendjét, formáját és alapvető szabályait. A pályázati dokumentáció tervezetével kapcsolatban kérdés az NMHH-hoz írásban nem […]

És még ez is...