Összefogott a Google, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a Big Fish és az espell

google-adwordsA magyar kis-, és középvállalkozások (kkv) külföldi piacra jutását segítő exporttámogató program indul – jelentették be a programot indító cégek sajtótájékoztatón kedden Budapesten. Heal Edina, a Google Magyarország vezetője elmondta: A világ a piacom néven induló program Magyarországon a Google, a Budapest Bank, a Magyar Posta, a Big Fish Internet-technológiai Kft. és az espell fordítás és lokalizáció Zrt. közös kezdeményezésében valósul meg. A program keretében a partnerek nem csak tudással, hanem egyedi ajánlatokkal is segítik az export felé induló vállalkozásokat — tette hozzá.

Az exportlehetőségek iránt érdeklődő vállalatoknak a digitális marketing, pénzügyi tanácsadás, logisztikai megoldások, webfejlesztés, online fizetés, valamint fordítás és lokalizációs témakörökben nyújtanak segítséget. Kiemelte: napjainkban, amikor a vásárlók már az internetre költöztek, elengedhetetlen, hogy a vállalatok is elsajátítsák a szükséges digitális készségeket. Szinte bármely cég globális piacra tehet szert az internet nyújtotta eszközök segítségével. A cél a magyarországi vállalkozások exportképességének növelése – mondta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ismét megtámadták a kormany.hu-t, de a kormányzati szervezetek a helyükön voltak

csü máj 5 , 2016
Az áprilisihoz hasonló túlterheléses támadást érte a kormany.hu portált — közölte a Belügyminisztérium (BM) szerdán az MTI-vel. A BM közleménye szerint kedden, az esti órákban a kormany.hu-t több hullámban és több mint hat órán keresztül “külföldi gépekről módszeres támadás érte”. Az intézkedéseknek és az alkalmazott védelmi rendszereknek köszönhetően a portál […]
hacker