Összecsukható pc-vel menőzik a Lenovo

ThinkPad X1 FoldA Lenovo bemutatta a következő generációs ThinkPad X1 Foldot, amely a Lenovo által 2020-ban létrehozott összecsukható pc-kategória új tagja. Az új ThinkPad X1 Fold nagyobb képernyőfelületével teljes pc-teljesítményt nyújt, miközben megtartja az eredeti eszköz ultrahordozhatóságát. A világ legkönnyebb 16 hüvelykes kereskedelmi laptop készülékeként* ez a következő generáció egy sokoldalú, nagy teljesítményű és hordozható eszközt kínál – karcsúbb és vékonyabb kialakítással, ami kényelmesen használható elsődleges pc-ként. A vásárlói visszajelzések és a végfelhasználói vélemények összesítése révén a dizájn 22 százalékkal nagyobb, 16 hüvelykes, összecsukható OLED-kijelzővel, 25 százalékkal vékonyabb vázzal és mindenhol vékonyabb keretekkel rendelkezik, amely prémium, áramvonalas megjelenést és érzetet biztosít, valamint az alumíniumkeretre és a 100 százalékban újrahasznosított, szövetből készült hátlapra is kiterjed.

(*A Lenovo 2022 augusztusában végzett belső kutatása alapján a főbb pc-gyártók Intel vPro technológiával ellátott 16 hüvelykes noteszgépeivel összehasonlítva.)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Orosz "barátaink" betiltották az utolsó független lapot

ked szept 6 , 2022
ShareTweetPinShareEgy moszkvai bíróság visszavonta a Novaja Gazeta című független lap bejegyzési bizonyítványát, ezzel gyakorlatilag betiltva a működését. A lapot az orosz médiafelügyelet, a Roszkomnadzor azzal vádolta meg, hogy nem nyújtotta be hozzá az alapszabályát a 2006-os tulajdonosváltás után. A Novaja Gazeta jogi képviselője szerint ennek alapján nem lehetne visszavonni a […]
Novaja Gazeta

És még ez is...