Országszerte közel 350 hátrányos helyzetű gyermek örülhetett

karacsonyfaA karácsonyi ünnepek alkalmából az Antenna Hungária hátrányos helyzetű gyermekeknek szeretett volna különleges élményt nyújtani, ezért egy ajándék mozival lepte meg őket. A kezdeményezés keretében országszerte közel 350, gyermekotthonban élő gyermek vett részt egy mesefilm 2015. december 17-ei premiervetítésén. Az ajándéknak a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon, a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény és a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Nevelőszülős Hálózatában élő gyerekek örülhettek.

Az ajándék mozizás biztosításán túl a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóit is meglepte a vállalat. Az intézmény egy nagyképernyős hibrid televízióval lett gazdagabb, amelynek működtetéséhez szükséges infrastruktúrát is kiépítette a helyszínen az Antenna Hungária.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung: itt a 128 GB-os microSD memóriakártya

ked dec 22 , 2015
A Samsung Electronics bejelentette a legújabb, PRO Plus 128 GB-os microSD memóriakártyáját. Az MLC NAND flash technológiájú 128 GB-os kártya új szintet képvisel a multimédiás memóriák terén. A PRO Plus 128 GB a jelenlegi leggyorsabb és legnagyobb tárolási kapacitással rendelkező memóriakártya a piacon. Az új microSD maradéktalanul megfelel az egyre […]
Samsung