Őrizetben a fiatalkorú fülhallgatórabló

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy tizenöt éves szendrőládi fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint 2015. június hatodikán, este hat óra körüli időben egy sajószentpéteri buszmegállóban egy tizennyolc éves fiataltól akkor még ismeretlen fiú megkérdezte a pontos időt és elkérte a mobiltelefonját, majd miután azt nem kapta meg, kitépte a sértett füléből a telefonhoz csatlakoztatott fülhallgatót. Az áldozat az erőszakoskodó keze után nyúlt, aki a fülhallgató megtartása érdekében előbb ököllel megütötte a sértettet, majd a mobiltelefon-tartozékkal együtt elmenekült a helyszínről.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrsének munkatársai egy órán belül a helyszín közelében elfogták, előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság előterjesztést tesz az illetékes járási ügyészségen a már más ügyekben is büntetőeljárás hatálya alatt álló, 15 éves terhelt előzetes letartóztatásának indítványozására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Brutálisan növekszik az okos viselhető készülékek piaca

szo jún 20 , 2015
Az “okos” viselhető készülékek, azaz mások által készített alkalmazások futtatására is alkalmas készülékek forgalma 2016-ban előzi majd meg az egyszerű készülékekét — jelezte a napokban publikált elemzésében az amerikai International Data Corporation (IDC) számítástechnikai és informatikai piackutató vállalat. Okos viselhető készülékekből 4,2 milliót értékesítettek 2014-ben, az idén pedig várhatóan 33,1 […]

Friss, ropogós