Óriási az ASRock mini alaplapja

Az ASRock kitörő örömmel jelenti be új Intel X299 platformját, amelyből nem hiányzik a szufla, ugyanakkor olyan kicsi, hogy csak na. A mini-ITX minden fontos funkcióval rendelkezik. Az X299E-ITX/ac az X299 platformra épül, így az elérhető legjobb feldolgozási teljesítményt nyújtja. Két Intel Gigabit Lan csatlakozóval és 2,4/5GHz-es 802.11ac WiFi kétcsatornás vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik. Az USB 3.1 A+C Gen2 típusú csatlakozó az alaplap hátoldalán is elérhető, ezen felül a kis fenevad támogatja a négycsatornás memória modulokat DDR4 4000 MHz-ig (OC).

A legjobb bővíthetőség érdekében az ASRock mérnökeinek érdekes megoldást sikerült kiötölniük, így a minierőmű három darab M.2 és 6 darab SATA3 porttal rendelkezik. Az érdekességek sorába tartozik, hogy az ASRock a tervezés során együttműködött a Bitspower-r fejlesztőivel, akik 300W teljesítményű CPU és MOSFET hűtést terveztek az alaplap felhasználói számára.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NMHH: október 24-től ingyenes a mobilok hálózatfüggetlenítése a hűségidő lejártakor

csü okt 26 , 2017
Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük azokat a készülékeket, amelyeket határozott időtartamú szerződéssel, hűségidővel kedvezményesen adtak el, és a hozzájuk tartozó előfizetői szerződések lejártak – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a honlapján megjelent közleményben. A hálózatfüggetlenítés már előbb is ingyenessé válik akkor, […]
sim-kártya