“Orbitális” wifi lefedettség otthon

netgear-orbiA NETGEAR augusztus végén piacra dobta a világ első tri-band, az otthoni wifi hálózatokat felturbózó rendszerét, az Orbi-t. Az Orbi új háromsávos wifi rendszere egy nagy területet, akár 372 négyzetmétert lefedő, folyamatosan elérhető wifi hálózatot biztosít – például a nagyobb családi házakban, nagy épületekben, kertekben, udvarokban, garázsokban. Az Orbi megismétli és meghosszabbítja a meglévő otthoni router internet kapcsoltát a lakás más részein, így végül egyetlen nagy wifi hálózat fut a házban, ahová csatlakozhat a majd felhasználó. Az Orbi új eszköze elegáns “házba” került, amely otthon a polcon is jól mutat, felhasználóbarát kezelőrendszere pedig egyszerű, gyors beállításokat tesz lehetővé. A routerhez csatlakozás után pár perc alatt konfigurálhatóak funkciói, automatikus frissítéssel, szülői tartalomkontrollal is.

A csomaghoz két Orbi eszköz tartozik: egyet a meglévő otthoni routerhez/modemhez kell csatlakoztatni – Etherneten keresztül -, a másikat pedig akár a lakás közepén is elhelyezhető, mert annyira gusztusos, annyira jól mutat — legalább is a gyártó szerint. A készülék által biztosított „wifi felhő” mindig a leggyorsabb sebességet biztosítja, legyen az 2,4Ghz vagy 5Ghz-es hálózat. Az Orbi segít megelőzni például a zavaró videós pufferelést filmnézés közben, az előfizetett internetsebességet maximalizálja otthon a meglévő modemen, routeren keresztül. Az Orbi működik a jelenlegi internetszolgáltatók eszközeivel, azok beállításain nem kell változtatni. Az Orbi pár kattintással és gyorsan konfigurálható, biztonságos, kibővített wifi hálózatot kiépítve otthon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A sorrend: Magyar Telekom, UPC, Digi, Invitel

szo szept 10 , 2016
Július végén, a hagyományos telefonvonalon nyújtott szélessávú xDSL-internetszolgáltatás előfizetéseinek száma 786 ezer volt. A gyorsjelentésben szereplő – legnagyobb – kábelszolgáltatók internet előfizetései júliusban 1,125 millióra nőttek. Az FTTx, vagyis (az épületig, lakásig, irodáig) optikai szálon nyújtott internet szolgáltatás esetében 482 ezer előfizetés volt a hónap végén. A vizsgált hónapban a […]
internet

Friss, ropogós