Oracle: iciri-piciri fejlesztési központocska Magyarországnak

2

Reményi CsabaFejlesztési központot hoz létre Magyarországon és tíz százalékkal, azaz nagyjából húsz fővel növeli az itt dolgozó munkatársainak számát az amerikai Oracle, amely a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvereket és hardvereket gyártó vállalata. Reményi Csaba, az Oracle Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: az Oracle Applications Lab nevű új részleg a Magyarországon eddig meglévő értékesítési tevékenységet egészíti ki egy innovatív, nemzetközi fejlesztői funkcióval. Az ügyvezető elmondta: az Oracle Applications Lab (OAL) budapesti fejlesztési csoportja még idén megkezdi tevékenységét.

2 thoughts on “Oracle: iciri-piciri fejlesztési központocska Magyarországnak

  1. Azért hasonlítsuk össze az alkalmazottak létszámát, mondjuk az SAP magyarországi K+F központjával. Egyébként meg kíváncsian várom, az egy-két fős fejlesztési központok bejelentését.

    -szerk-

  2. Szerintem egy számítógépes cég fejlesztési központja nem egy felszínalatti szénbánya, többszáz dolgozóval!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Idők szava: a Synergon kinai céggel indul az e-útdíj tenderen

ked okt 16 , 2012
  A Synergon Informatikai Nyrt. konzorcium tagjaként indul az elektronikus útdíj tenderen, miután hosszú távú, stratégiai együttműködési megállapodást kötött a China International Telecommunication Construction Corporation (CITCC) kínai vállalattal – közölte a Synergon hétfőn a tőzsde honlapján. A CITCC mint fővállalkozó, továbbá a Synergon leányvállalata, a Synergon Integrator Kft. tíz százalékot meghaladó […]
ZX-81

És még ez is...