Optikai vezetékesinternet-szolgálatatást indít a Telenor

A mobilalapú szolgáltatások mellett mostantól új informatikai megoldást is kínál üzleti ügyfelei számára a Telenor: az akár 1 Gbps sebességű optikai vezetékes internetkapcsolat érhető el a szolgáltató kínálatában.

Az elsősorban mobilalapú üzleti megoldásairól ismert Telenor már korábban az üzleti ügyfeleknek nyújtott szolgáltatási palettájának bővítése mellett döntött, és tavaly novemberben elindította béreltvonali szolgáltatását, a Hiperline-t. A főleg nagyvállalati ügyfeleket célzó szolgáltatást követően most a kis- és középvállaltok számára optikai vezetékesinternet-szolgáltatást is nyújt. IrodaNet 300 és IrodaNet 1000 néven október elejétől a kis- és középvállalatok számára is új szolgálatást tesz elérhetővé Telenor. A kisebb csomag 300 Mbps letöltési és 75 Mbps feltöltési sebességet, míg a nagyobb csomag 1000 megabites le- és feltöltési sebességet kínál.

Az IrodaNet szolgáltatást a Telenor meglévő és új ügyfelei is igénybe vehetik, illetve mobilszolgáltatásokkal együtt további kedvezményekre tehetnek szert. Az üzleti ügyfelek specifikus igényei szerint az IrodaNet optikai vezetékes internet mellé kiegészítőként igénybe vehető Fix IP cím szolgáltatás és Mesh Router megoldás is. A fix ip-cím azoknak a cégeknek előnyös, akik székhelyükön saját szerverszolgáltatást (FTP-hozzáférés, levelező-szolgáltatás, saját webshop, stb.) üzemeltetnek, illetve olyan céges környezetben dolgoznak, ahol egy biztonságos virtuális privát hálózat (VPN) igénybevételének feltétele a fix ip-cím. A Mesh Router megoldás segítségével az IrodaNethez kapcsolódó routerek a bonyolultabb, zegzugos vagy többszintes kialakítású belső terek különböző pontjain elhelyezve stabilan képesek az épület távolabbi, rejtett pontjain is kiegyenlített wi-fi jelerősséget biztosítani, így stabil internethozzáférést biztosítani a zökkenőmentes munkavégzéshez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult az IKEA appja

csü okt 7 , 2021
A megújult IKEA alkalmazás iOS és Andorid rendszerű okostelefonra is letölthető már Magyarországon, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy IKEA termékeket vásároljanak mobiltelefonon vagy tableten keresztül. Ez az alkalmazás, amely az IKEA Store applikációt váltja, ötletekkel és inspirációkkal várja az IKEA vásárlókat – csakúgy, mint az IKEA áruházak. Az IKEA […]
ikea

Friss, ropogós