Online számlanyitás: az MKB Bank megelőzhet mindenkit a magyar piacon

Az MKB Bank 2017 évi digitális fejlesztései között kiemelt szerepet kap az online számlanyitás bevezetése.

Hamarosan indul az online számlanyitás az MKB-nél. Az online számlanyitás azt jelenti, hogy a leendő ügyfeleik új számlájukat teljes egészében az interneten keresztül tudják megnyitni, majd ezt követően azonnal és teljes körűen el tudják kezdeni használni anélkül, hogy személyesen be kellene fáradniuk az MKB Bank bármely bankfiókjába. Az online számlanyitáshoz az MKB Bank új számlacsomagot hoz létre. Az új [email protected] elnevezésű számlacsomag készpénzfelvétel nélkül 0 forintos csomagdíjjal használható. Bónuszként az első ötezer, online számlát nyitó új ügyfelüknek 5000 forintot azonnal jóváírnak. A promóció részeként, akciós kéthavi kombinált betéti lehetőséget is biztosítanak, és hogy az online számlanyitást még vonzóbbá tegyék, utazási játékot is hirdetnek az ilyen típusú számlát nyitó ügyfeleik részére.

Az online számlanyitás előkészítése és elindítását három hónapnyi fejlesztés előzte meg. A közeljövőben több fejlesztéssel is készülnek. Az MKB Mobilbank és az MKB PAY további funkciókkal bővül, valamint innovatív mobil megoldásokkal készülnekk a napi pénzügyek, vagyonkezelés és a hitelezés terén — olvasható a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lepattant a zsarolóvírus az izraeli kórházakról

ked júl 4 , 2017
Több izraeli kórházat is célba vettek hackerek, de a támadást visszaverték, és az egészségügyi intézmények már rutinszerűen működnek — értesült a The Jerusalem Post. A kiberbűnözők a több országon átsöprő hackertámadás részeként Izraelben is kórházi számítógépeket fertőztek meg, de a szakemberek azonnal elhárították a bajokat, és a támadás nem okozott […]

Friss, ropogós