Olyan tanúsítványa van az Invitelnek, amilyen Magyarországon senkinek

Javorniczky-Aron-InvitelMagyarországon elsőként az Invitel nyerte el az üzleti távközlési szolgáltatók közül a ma még egyedinek számító, MEF CE 2.0 nemzetközi minősítést. A tanúsítvány eredményeként a vállalat elsőként tud a hazai piacon, elsősorban a nagyvállalatok, valamint államigazgatási ügyfelei számára, olyan minősített, magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínálni, mint a valódi hálózati teljesítménymonitorozás vagy a részletes hibaelemzés – a fejlettebb ügyfélkiszolgálás érdekében. Magyarországon az Invitel az elsők között épített ki Carrier Ethernet (Szolgáltatói Ethernet) hálózatot, és elsőként szerezte meg a MEF minősítését nyolc különböző típusú szolgáltatására.

A tanúsítás jelentőségét jelzi, hogy jelenleg húsz országban, az internetszolgáltatók csak tíz százaléka rendelkezik valamilyen MEF minősítéssel, ráadásul ezen belül csupán kevesebb, mint tíz szolgáltató nyerte el ezidáig a CE 2.0 minősítést világszerte. A sikeres tanúsítást egy rendkívül szigorú audit előzte meg, melynek során a MEF szakemberei több mint 600 tesztet hajtottak végre az Invitel hálózatán. A 2012-ben megjelent CE 2.0. egy új generációs Carrier Ethernet, mely nagyban kibővíti a CE 1.0 szolgáltatásait. A Carrier Ethernet hálózatához az Invitel mostantól vadonatúj szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára: a teljesítménymonitorozás által minden nyomon követhető és jobban átlátható lesz, továbbá a szolgáltatás része a részletes hibaelemzés is, a fejlettebb ügyfélkiszolgálás érdekében.

„Nagy eredmény, hogy a hazai szolgáltatók között elsőként szereztük meg ezt a rangos nemzetközi minősítést, ami az Invitel Magyarországon egyedülálló Carrier Ethernet hálózatfejlesztési programjának elismerése. A fejlesztésnek köszönhetően már országszerte 140 településen érhető el ez a jövőbemutató megoldás, így vállalatunk akár több tízezer üzleti ügyfél számára nyújthatja az újonnan bevezetett szolgáltatást. A fejlesztés keretében természetesen sok meglévő hálózati eszköz modernizációjára is sor került” – nyilatkozta Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult a mediaklikk.hu

sze máj 11 , 2016
Megújult a közmédia videoportálja, a mediaklikk.hu, olyan szolgáltatás- és csatornakövető portál készült, amely egyedülálló a magyarországi piacon – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az MTI-vel. A közlemény szerint a Media Hungary keddi kezdőnapjára elkészült fejlesztés nyomán XXI. századi felületen nézhetők élőben, valamint az adásokat követően bármikor az M1, az […]

Friss, ropogós