Olyan szervezetet vezet Kerekes, amilyen még nem volt

Kerekes József, a T-Systems Industry Consulting Division igazgatójaKerekes Józsefet a T-Systems Industry Consulting Division új igazgatójának nevezték ki.

2021. áprilistól Industry Consulting divízióval is bővül a T-Systems szervezete, amelynek igazgatói feladatkörét Kerekes tölti be. Az Industry Consulting célja, hogy a T-Systems ügyfeleinek piaci kihívásaira adjon választ, értelmezze a hozzájuk érkező üzleti és ügyfélelvárásokat és a vállalat széleskörű iparági és technológiai hátterével ezekre ajánljon fenntartható, hatékony digitális megoldásokat. A mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkező szakembernek több mint húsz éves ICT piaci tapasztalata van. Pályafutása kezdetén az akkori Matáv csoporton belül kereskedelmi és ügyfélszolgálati területeken töltött be vezetői pozíciókat, majd egy magyar vezető rendszerintegrációs cégnél, a „szépemlékű” Synergon Nyrt.-nél látott el értékesítési és üzletfejlesztési feladatokat. A T-Systemshez érkezése előtt innovatív üzletfejlesztéssel foglalkozott a HPE-nál, ahol jelentősen hozzájárult a hazai platform szolgáltatások kialakításában és az ehhez szükséges belső transzformációs folyamatok elindításában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A T-Systems fejleszti tovább a ZalaZONE tesztpálya

pén máj 7 , 2021
A T-Systems Magyarország építi a zalaegerszegi járműipari tesztpálya speciális irányítási és informatikai rendszerét az Autóipari Próbapálya Zala (APZ) Kft. megbízásából. A beruházás keretében a próbapálya területén megvalósul az autonóm járművek V2X kommunikációját biztosító hálózat tervezése, az 5G-s privát campus hálózat tervezése és az alapinfrastruktúra egy részének kiépítése (mindkettő 240 hektár […]
ZalaZone

És még ez is...