Olyan pozíciót kapott Bari, amilyen még nem volt

Bari AndrásA T-Systems Bari Andrást nevezte ki a nagyvállalati értékesítési üzletág vezetőjének.

Bari a T-Systems nagyvállalati értékesítési üzletág többszáz ügyfeléért felelős terület vezetője lett. A pozíció korábban nem létezett, a T-Systems digitális modellváltásához kapcsolódóan alakították ki. A terület elsődleges célja a szegmens ügyfélkörének kezelése, a T-Systems digitális portfóliójának erősítése az ICT nagyvállalati piacon. Bari 2021. április elején csatlakozott a T-Systems csapatához. Közlekedésmérnökként végzett a Széchényi István Egyetemen, több mint 25 éves szakmai és kereskedelmi tapasztalata van, mind a telekommunikációs, mind az információ-technológia területen.

A GTS Holding kezdte pályáját, majd különböző vezetői pozíciókban dolgozott többek között az Alcatel Magyarország, NextiraOne Magyarországnál és az S&T Consulting Hungary Kft.-nél. Az Enterprise Communications Magyarország Kft. társtulajdonosaként és ügyvezetőjeként 2010-től részt vett a vállalat átalakításában és vezetésében. Ezen időszak alatt jöttek létre a vállalat specifikus üzleti területekre fókuszáló üzletágai, az eHealth, az ipari digitalizáció avagy PLM és az SAP Consulting divíziók. Egy fintech startup piaci bevezetésével foglalkozott 2019 októberétől, és emellett részt vett a KiBu Innováció Nonprofit Kft. akvizíciójában, aminek lezárását követően csatlakozott a T-Systemshez. (Nagy siker nem lehetett ez a fintech startup, ha szégyellik megnevezni a startupot. Persze az is lehet, hogy világraszóló exit, pénzzuhatag volt, bár ezután többnyire a boldog nyugdíjas életet szokták választani… A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csak jogszerűen az alkalmazottal levelezésének ellenőrzésével

csü máj 6 , 2021
Roppant érzékeny területen jár az a vállalat, amely arra kíváncsi miről is levelezik munkavállalója, s ezt ellenőrzi. Az alkalmazott fiókjának revíziója ugyanis nagy körültekintést igényel. Ez különösen abban az esetben igaz, ha engedélyezett számukra a magánhasználat. A munkáltató ugyanis nem ellenőrizheti a privát leveleket, ha ezt mégis megteszi, majd ezek […]
e-mail