Olcsóbb lehet az internetes forgalomkicserélés

ciscoA Magyar Telekom internetes forgalomkicserélő központot létesített a Magyar Telekom Internet Exchange (MT-IX) néven, és elindítja a belföldi internet forgalom kicserélésére alkalmas új nagykereskedelmi szolgáltatását. A Telekom minden internetszolgáltató részére kedvező feltételekkel biztosítja a csatlakozás lehetőségét az új központhoz, amelynek köszönhetően optimalizálhatják a belföldi internetforgalom kicserélését. A Magyar Telekom új internetes forgalomkicserélő központja, a MT-IX mind szolgáltatásaiban, mind díjaiban kedvező alternatívát biztosít a magyarországi internetszolgáltatói piac számára.

A Magyar Telekom saját, magyar fejlesztésű, innovatív szolgáltatásának bevezetésével újabb lehetőség nyílik meg a hazai internet forgalomkicserélésben, amely élénkítheti az infrastruktúra alapú piaci versenyt. Üzleti stratégiájának megfelelően a Telekom egy további új piacra lép be az új szolgáltatással. Az MT-IX hatékony működése kedvező hatással járhat a forgalomkicserélés (public peering) és ezzel a internetszolgáltatás költségeinek csökkentésére a Telekomnál és partnereinél egyaránt. Az MT-IX-hez történő csatlakozással az internetszolgáltatók akár a felére is csökkenthetik a belföldi forgalomkicserélés költségeit.

Díjak, díjszabás, díjfizetés, számlázásMT-IX-dijszabasForrás: Magyar Telekom

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A malwarek fejlődésének meglepően kacskaringós története

pén dec 26 , 2014
  A malwarek fejlődésének meglepően kacskaringós története infografikán, avagy hogyan jutottunk el a pakisztáni Braintől, Windigoig. A történet ugyan meglepő, de nem mulatságos.Forrás: ESET  

Friss, ropogós