Olaszországban indul az első hivatalos olimpiai mobilközvetítés

A Discovery Communications és a Telecom Italia mobilcége, a TIM bejelentette, hogy olimpiai partnerségi megállapodást kötött.

A megállapodás az első az olyan digitális alapú partnerségek sorában, melynek keretében az európai mobilszolgáltatók számára exkluzív és testre szabott tartalmak válnak elérhetővé. A TIM előfizetői így az olimpia minden fontos pillanatát élvezhetik majd. A „hivatalos mobil műsorszolgáltatói” partnerség azt jelenti, hogy a TIM exkluzív lehetőséget kap az olimpiai öt karika használatára saját márkájával együtt. A márkázott, 24/7 elérhető csatorna újfajta nézői élményt nyújt: láthatóak lesznek az olimpia legfontosabb pillanatai, a legfrissebb hírek és exkluzív rövid tartalmak is, amelyeken keresztül a nézők követhetik hazai hőseiket – otthon, online és menet közben is.

A TIM előfizetői emellett Eurosport Player-hozzáférést is kapnak, ahol a legrangosabb sportesemények – a FINA úszó világbajnokság, az IAAF atlétikai világbajnokság, a Grand Slam tenisztornák (francia nyílt teniszbajnokság, US Open, ausztrál nyílt teniszbajnokság), a három nagy kerékpáros körverseny (Giro d’Italia, Tour de France, Vuelta de Espana) és a télisport-szezon – többdimenziós, immerzív élményét élvezhetik. Az alkalmazáson keresztül az olimpiai játékok minden pillanata elérhető lesz, exkluzív VR és AR tartalmakkal, 360 fokos élménnyel, harminc újabb közvetítési ponttal – minden pillanatban, minden szögből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bemutatták a Honor legújabb csúcskészülékét

szo júl 1 , 2017
A Honor bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, a Honor 9-et, amely a márka eddigi legjobb kameráját és valami pompásan csodás, lenyűgöző 3D üvegházat kapott kimagasló teljesítménnyel ötvözve. A Honor 9 okostelefon 5,15” FHD képernyővel rendelkező készülék továbbfejlesztett 20 + 12 MP-es duál kamerával, negyedik generációs ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. A készülék gleccser szürke, […]