Október 5.: kis lépés az emberiségnek, de a Microsoftnak se nagy

Windows 11A Microsoft a blogján jelentette be, hogy 2021. október 5-től elérhető lesz a Windows 11. Ettől a naptól kezdve lehet ingyenesen frissíteni Windows 11-re az arra jogosult Windows 10-es számítógépeken, és ekkor indul el a Windows 11 operációs rendszerrel előtelepített számítógépeknek az értékesítése is. Néhány újdonság:

  • Új design és hangzásvilág, modern, friss, esztétikus és letisztult, a nyugalom és felszabadultság érzését árasztja magából.
  • A jobb játékélményt nyújtó Windows 11 a DirectX12 Ultimate, a DirectStorage és az Auto HDR technológiával teljes mértékben kiaknázza a rendszer hardverében rejlő lehetőségeket.
  • A Windows 11 minden korábbi Windows verziónál befogadóbb lett, s továbbfejlesztett akadálymentességi funkciókkal is rendelkezik.
  • A Windows 11 új lehetőségeket kínál a fejlesztőknek és tartalom készítőknek azáltal, hogy egyre több fejlesztőnek és független szoftvergyártónak is elérhetővé vált a Microsoft Store piactere, ahová feltölthetik alkalmazásaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

"Király" az új Samsung Galaxy

hét szept 6 , 2021
Továbbfejlesztett hardverrel, kiemelkedő teljesítménnyel és a Samsungtól megszokott sokoldalú kamerarendszerrel érkezik a Galaxy A sorozat legújabb tagja, a Galaxy A52s 5G okostelefon. Az 5G technológiát és a vállalat innovatív megoldásait a felhasználók széles köréhez eljuttató mobilban megtalálhatók az A52 készülékek legkedveltebb funkciói, így kiválóan alkalmas játékra, fotózásra vagy tartalomfogyasztásra. A […]

Friss, ropogós