Oktatásba fektet a Xerox

osztalyA Xerox a napokban megvásárolta az Intrepid Learning Solutions vállalatot. Az Intrepid felvásárlásával a Xerox szélesíti az oktatási programjait kutatási- és tanácsadói kapacitásokkal, amelyek révén még inkább vállalatra szabott megoldásokat tudnak a jövőben kidolgozni. Emellett hozzájuk került a cég 260 dolgozója, akik adminisztrátorként, instruktorként és trénerként vehetnek részt a különböző oktatási projektekben.

A két cég együttműködése lehetőséget teremt arra is, hogy az ügyfelek az Intrepid megoldásai, működési háttere, tapasztalatai, illetve a Xerox felhő-alapú, e-learning és más oktatási programjai révén olyan ismeretekhez, képzéshez jussanak, amelyekkel még versenyképesebbek lehetnek a saját területükön. Az akvizíció pénzügyi vonatkozásait a cégek üzleti titokként kezeli és a részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Dualizmus kora: EPAM Systems - Óbudai Egyetem paktum

pén dec 12 , 2014
Stratégiai megállapodást kötött az Óbudai Egyetem és az EPAM Systems szoftverfejlesztő vállalat. Az együttműködés keretében a felsőoktatási intézmény új kompetencia központtal és modern laborral bővül, emellett egyedülálló nemzetközi projektmunka lehetőségeket biztosít az egyetem mindhárom képzési ciklusában (BSc, MSc, PhD) jelen levő hallgatói számára. A felek egyúttal a duális képzés elindítását […]

Friss, ropogós