Okostelefonra költözött a Távszámla

tavszamla-appA Magyar Telekom új Távszámla applikációjával a korábban notebook és pc képernyőre optimalizált Távszámla szolgáltatás az okostelefonokba költözött. Az egyelőre Android és iOS okostelefonokra letölthető alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek bármikor, akár útközben is megtekinthetik és néhány gombnyomással kiegyenlíthetik közüzemi számláikat.

A Magyar Telekom ezzel az új megoldással is ösztönözni kívánja ügyfeleit a korszerű, hatékony fizetési módok, így az online és távszámlás befizetés használatára, nem is eredmény nélkül: jelenleg már több mint 250 ezer ügyfél használja a Távszámla szolgáltatást. A távközlési társaság tervei között szerepel a közeljövőben az alkalmazás elérhetővé tétele Windows Phone felhasználók számára is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sony: új, vezeték nélküli, hordozható hangsugárzók

hét máj 19 , 2014
A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói – az SRS-X2 és az SRS-X3 – egyaránt alkalmasak bel- és kültéri használatra. A hangsugárzók Bluetooth-tal csatlakoztahatók a mobil eszközökhöz, s ha az eszköz NFC csatlakozásra is képes, akkor elég csak ráhelyezni a hangsugárzó tetejéhez a telefont vagy táblagépét, és már létre is […]
hangszóró

És még ez is...