Okostelefonon is diktálhatunk a Fővárosi Vízműveknek

otthon+A Fővárosi Vízművek a közműszolgáltatók közül elsőként csatlakozott az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz, így a társaság ügyfelei már az egyre népszerűbb telekommunikációs eszközökön is bediktálhatják mérőállásukat. Az ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és főként bárhonnan, akár a vízóra aknájában állva is megadhatja aktuális fogyasztási adatait, diktálási időszakon belül a nap 24 órájában.

Az Otthon+ nem csak ezt az egy funkciót kínálja. Az alkalmazás használói lefényképezhetik a mérők számlálóját és a mérőállás dokumentálásaként be is küldhetik az erről készült fotót, visszakereshetik a korábban leolvasott mérőállásokat, vagy akár üzenetet is küldhetnek a Fővárosi Vízműveknek. Sőt, még értesítést is kapnak a diktálási időszak közeledtéről. Az applikáció további előnye, hogy használatával minimálisra csökken a hibás mérőállás-közlés lehetősége, mivel a rendszer ellenőrzi a megadott mérőállás átlagos értéktől való eltérését, és minden esetben megerősítést kér a rögzített adat (mérőállás) mentése előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A tűzfalon belül is rendnek kell lennie: trendek a vállalati it-piacon

ked aug 4 , 2015
Az Avnet Technology Solutions magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, egyben a vállalat dél-kelet-európai régiójának vezetője, Bartha Péter három pontban foglalta össze, hogy milyen technológiai trendek figyelhetők meg 2015-ben a vállalati it-piacon. 1. Biztonság Az informatikai piacon továbbra is a biztonságra való törekvés a legfontosabb trend. Miután az IDC 2017-ig évi harminc százalékos […]