Okostelefon-gyártás: a Dell nem érzi, hogy új értéket tudna teremteni

dell-smartphoneSok lehetőség van Magyarországon, jó újra gazdasági növekedést látni, és a technológiai befektetések nagy szerepet játszhatnak a gazdasági növekedés további kibontakozásában – mondta el Aongus Hegarty a Dell számítástechnikai vállalat EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójáért felelős elnöke kedden a Dell budapesti kiállításán.

A számítástechnikai piac általános helyzetéről Hegarty elmondta, hogy 2014-ben 300 millió személyi számítógépet (pc) fognak eladni világszerte, és már most egymilliárd pc van használatban, azaz a pc-piac egyáltalán nem halott, sokkal inkább él és virul. A Dell továbbra is erre a szegmensre koncentrál és a különböző számítástechnikai és egyéb szolgáltatásaira, okostelefonok gyártásába nem kezd bele. Okostelefonokat Hegarty szerint sokan gyártanak, a Dell nem érzi, hogy új értéket tudna teremteni, ha ők is beszállnának — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bekebelezi az Oracle a MICROS Systems-szet

csü jún 26 , 2014
Az Oracle bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a MICROS Systems, Inc. készpénzes felvásárlására, részvényenként 68 dollár áron. A MICROS integrált szoftveres és hardveres megoldásokat szállít a vendéglátóipar és a kiskereskedelem számára. Az ajánlat összértéke mintegy 5,3 milliárd dollár, illetve leszámítva a MICROS készpénzállományát 4,6 milliárd. A MICROS felvásárlásával az Oracle […]
dollár