Okosórával jobban vigyázhatnak magukra a gyerekek

Alcatel-MOVETIME-Track-Talk-WatchSzülőkkel és szakértőkkel végzett kutatások alapján fejlesztette ki az Alcatel a legújabb innovációját a hordozható technológiák piacán a MOVE TIME Track&Talk órát. A MOVE TIME gyerekóra egy GPS-szel ellátott karóra, ami biztosítja a függetlenséget, amire egy öt és kilenc év közötti gyereknek szüksége van, miközben megadja a szülő számára is az ellenőrzés lehetőségét. Az Alcatel MOVE TIME gyerekórája okostelefonhoz csatlakoztatva lehetőséget ad a gyermekek digitális követésére. Így például, ha egyedül sétál haza az iskolából, vagy nyáron a játszótéren csatangol a barátaival, felállítható egy biztonságosnak ítélt zóna: ha valamiért elhagyja ezt a területet, az óra azonnal értesítést küld a telefonra, majd a beépített GPS segítségével rögtön követni is lehet a csemetét. Egyetlen gombnyomással rögtön kapcsolatba is léphetünk a gyerekkel. A MOVE TIME egyébként összesen tíz, a szülők által előre beállított gyorshívó számot tud tárolni.

Előnyök
• Helymeghatározás – 90 másodpercen belül megkereshető a gyermek a felhő alapú szolgáltatásnak köszönhetően.
• Biztonságos terület meghatározása – azonnal értesítést küld, ha a gyermek elhagyja az előre beállított biztonsági zónát.
• Hangüzenet küldése – lehetőség van hangüzenetet hagyni, ha épp nem elérhető a gyermek.
• Azonnali segítség a gyermeknek – tíz gyorshívó szám érhető el egy egyszerű mozdulattal, így az okosóra segítségével tud telefonálni (nem kell telefont magánál tartania).
• Nano SIM-el működik az eszköz
• Hosszan üzemképes akkumulátor – 4 napos készenléti idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Oracle: romló eredmények

hét jún 20 , 2016
A tavaly június 1-tól idén május 31-ig tartó 2016-os pénzügyi évben az Oracle forgalma 37,04 milliárd dollár volt, három százalékkal csökkent az előző évhez képest. Üzemi eredménye kilenc százalékkal 12,6 milliárd dollárra, a nyeresége pedig tíz százalékkal 8,9 milliárd dollárra csökkent. Az Oracle  a májussal zárult negyedik negyedévben – az amerikai számviteli […]
Larry Ellison