Okos szerkezet a QNAP TS-531X NAS

qnapA QNAP bejelentette a quad-core TS-531X NAS adattárolót, két integrált 10GbE SFP+ porttal, adattitkosítás és konténer virtualizáció támogatással.

A QNAP Systems, Inc. bejelentette, a TS-531X ötrekeszes NAS adattárolóját, amely két 10GbE SFP+ porttal költséghatékony megoldást kínál a 10GbE hálózatot használó vállalkozásoknak. A TS-531X Container Station funkciójával, a felhasználók gyorsan építhetik ki hálózatukat, csatlakozhatnak IoT (Internet of Things) applikációkhoz, valamint támogatja a VJBOD (virtuális JBOD) lehetőséget a még nem használt tárterületek kiaknázására és a NAS kapacitásának növelésére. A TS-531X NAS azoknak a kis és középvállalkozások számára javallt, amelyeknek 10GbE kapcsolatra van szükségük, konténer virtualizáció és a tároló jövőbeni egyszerű bővítése esetében.

A TS-531X egy biztonságos privát felhő megoldás kis- és középvállalatoknak. Támogatja a cross-platform fájlmegosztást a Windows, Mac és Linux/UNIX rendszerek esetében, ezzel kiszolgálva a központosított adattárolást. A Windows AD, LDAP directory szolgáltatásokkal és a Windows ACL funkcióval hatékonyan kezelhetik a jogosultsági beállításokat. Biztonsági mentés, szinkronizáció (RTRR, Rsync, FTP vagy CIFS/SMB), adatvisszaállítás, ezek mindegyike ugyancsak integrálva vannak a Hybrid Backup Sync applikációba, hogy hatékonyan szinkronizálhassák a mentési feladatokat más QNAP NAS, távoli szerver és a felhőtároló között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hackerek törték fel az orosz külügyminisztérium weboldalát

ked okt 25 , 2016
ShareTweetPinShareFeltörték ismeretlen tettesek az orosz külügyminisztérium weboldalát – ismerte el Marija Zaharova, a tárca szóvivője. A CNN szombaton számolt be arról, hogy a The Jester (udvari bolond) nevet használó amerikai hacker támadást hajtott végre az orosz külügy internetes oldala ellen. Az amerikai hírtelevíziónak nyilatkozva a számítógépes kalóz elmondta: az oldal […]

És még ez is...