OKI: légy nyomtatózseni!

tesztNyomtatáskor előfordulhat, hogy az alapanyag nem tökéletes, és ilyenkor extra munkát jelent a hibák kiküszöbölése. Szerencsére egy okos multifunkciós készülékkel, mindezt néhány mozdulattal elvégezhető. Az egyik leggyakoribb esetet: könyvet vagy magazint kell fénymásolni, ám a gerinc nem simul rá az üvegre, így a másolaton egy vastag fekete csík marad a helyén. Erre nyújt megoldást az Edge/centre erase funkció, amellyel eltüntethető mind a középső csík, mind a sötétebb szélek. Ha a másolaton akarunk egy kicsit elcsúsztatni a szöveget vagy képet valamelyik irányba, ez megtehető a Margin shift funkció segítségével. Ez többek között akkor lehet hasznos, ha a fűzés miatt az egyik oldalon nagyobb margót szükséges hagyni.

Ha nem elég éles a fotó, amit szkennelni szeretnénk, akkor a Contrast funkcióval automatikusan javítható a képek kontrasztja, hogy jobban láthatóvá váljanak rajtuk a részletek. Ha viszont a képek színeivel nem vagyunk teljesen megelégedve, akkor a One touch adjustments funkció segítségével néhány mozdulattal tetszés szerint módosíthatjuk a színegyensúlyt hidegebb, melegebb vagy élénkebb irányba. Így ragyogóvá tehető akár egy szürke, hűvös fénykép is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az IBM is újragondolja a céges levelezést

csü nov 20 , 2014
Az IBM új, freemium konstrukcióban elérhető közösségi együttműködési megoldásával alakítja át a vállalati levelezést. A munkavállalók beépített analitika segítségével rangsorolhatják kritikus feladataikat, gyorsan megtalálhatják a személyeket és információkat, amelyekre éppen szükségük van, és hatékonyabban végezhetik el munkájukat. Az IBM Verse a vállalat 100 millió dolláros tervezési innovációs befektetésének gyümölcse, amely […]
e-mail

Friss, ropogós