OKI: karakterfelismerés minden multifunkciósban

xerox2Mostantól az OKI valamennyi multifunkciós készülékéhez választható kiegészítőként ABBYY optikai karakterfelismerő funkció (optical character recognition – OCR). A karakterfelismerés lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok digitalizálását közel 190 nyelven, ami jelentősen megkönnyíti a vállalatok számára az iratok rendezését, keresését és archiválását. A beolvasó rendszer a papíralapú dokumentumokat kereshető és jól rendszerezhető elektronikus dokumentumokká alakítja át. A beszkennelt fájlok igény szerint MS Office Word, Excel, PowerPoint, illetve kereshető PDF vagy PDF/A formátumba konvertálhatók. A teljesen automatikus feldolgozási folyamat távolról is irányítható és hozzáférhető.

„A digitalizáció térhódítása mellett a papíralapú dokumentumok továbbra is fontos információforrást jelentenek az üzleti folyamatokban. Az MFP készülékeinkben található karakterfelismerés és dokumentumkonverzió jelentősen megkönnyíti a folyamatok kezelését a kisebb cégek számára is, akik a fejlettebb dokumentummenedzsment révén akár költségeik 30 százalékát is megtakaríthatják” – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. it és műszaki menedzsere.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Symantec: tényleg hülye, aki antivírust telepít az androidos készülékére? VI.

csü szept 11 , 2014
Ötödik tévhit: Az Android az IoT (Internet of Things) eszközökön biztonságos lesz A Google világossá tette I/O fejlesztői konferenciáján, hogy az Android rendszert kiterjesztené autókra, órákra és televíziókra is, ami komoly aggályokat vet fel. A Gartner becslése szerint az IoT keretében 26 milliárd eszköz telepítésére kerülne sor 2020-ig, és az […]
Android, okostelefon