Nyitva hagyott autóból lopott telefont

auto-tolvajA Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy férfi 2016. július 22-én éjfél előtt, hogy a parkoló gépjárművéből ismeretlen személy eltulajdonította telefonját. A rátermett rendőrök a bejelentést követően megkezdték a széleskörű adatgyűjtést, melynek eredményeként pár órán belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Richárd 46 éves bátonyterenyei lakost.

Mint kiderült, a gépjármű ajtaja kulccsal nem volt zárva, s a leengedett ablakokkal parkoló személygépkocsi utastérben hagyott, a sértett tulajdonát képező nagy értékű telefon látványának nem tudott ellenállni az átlagos erkölcsi tartással sem vádolható enyveskezű. A rendőrök Sz. Richárd lakásán megtartott házkutatáson az eltulajdonított telefont megtalálták és lefoglalták, így a sértettnek okozott kár megtérült. A rendőrök lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 46 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Allee-ban kipróbálható a virtuális valóság

sze júl 27 , 2016
A tenger mélyén kalandozni, virtuális lufit fújni, térben rajzolni és az alkotást minden szögből megcsodálni: július 25-től a Magyar Telekom Allee-beli üzletében mindez lehetséges a bemutatásra kerülő dinamikusan növekvő, iparágának legfejlettebb, legélethűbb technológiával bíró készülékével, a HTC VIVE-val. A virtuális szemüveg használhatósága jelenleg főleg a játék- és a szórakoztató ipar […]

Friss, ropogós