Nyakunkon az idei Ethical Hacking konferencia

Foti-MarcellIdén is új törésekkel várja a biztonsági szakmát az Ethical Hacking Konferencia. A május 12-i programban többek közt kártékony kódok családfába illesztése és hatásmechanizmus-elemzése szerepel, de arra is lesz példa, hogyan készíthető mindössze három méter távolságból digitális másolat az egyre több vállalat által elsődleges azonosítási eszközként alkalmazott beléptetőkártyákról. A konferencia tehetségkutató programja keretében bemutatkozási lehetőséget is biztosít az új biztonsági rést felfedező ifjú talentumoknak.

„Már hagyomány, hogy az ismert szakemberek friss felfedezései mellett az ifjú tehetségeknek is helyt adunk a konferencián. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem túlzás azt állítani, hogy innen egyenes út vezet a nemzetközi ismertséghez: számos «első bálos» etikus hekkerünk járta be azóta a világot, amelynek szinte mindig kötelező állomása az Egyesült Államokban évről évre megrendezett Hacker Halted találkozó” – mondta Fóti Marcell, a konferencia szervezője, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Esetorientált gondolkodást segítő app nyerte a kupát

hét ápr 18 , 2016
A helyes diagnózist elősegítő orvosi alkalmazás nyerte a Microsoft Imagine Cup magyarországi döntőjét. Mivel idén először három kategóriában hirdettek nyertest, az abszolút győztesen, a MEDcases csapatán kívül még a játék kategóriában a Sphere csapata, valamint az innováció kategóriában az Esport Horizon jutott be a technológiai-üzleti verseny regionális döntőjébe, ahonnan a […]
okostelefon

Friss, ropogós