Nyakunkon az IDC számítási felhő konferenciája

felhoxA számítási felhő földcsuszamlásszerű változást jelent az informatikában, hiszen a nagy adattal és analitikával, social médiával és mobil megoldásokkal kombinálva új üzleti modellek kialakulását teszi lehetővé. A számítási felhő optimalizálja az informatikát és egyben lendületet ad az innovációnak, amely segít a szervezeteknek elérni a megfelelő eredményeket. A számítási felhő egy olyan „társas utazás” amely megköveteli „az utazók”, így a bevált technológiák, az üzleti kultúra, a szakértelem és az erős partneri ökoszisztéma együttműködését.

Az IDC Számítási Felhő Konferenciája lehetőséget teremt, hogy a terület vezető szakértőitől halhasson a legfrissebb felhő stratégiákról, hogy mit jelent a „cloud-first” megközelítés, hogyan lehet a felhő segítségével a vállalat teljesítményét növelni, illetve mik a legjobb üzemeltetései gyakorlatok a különböző felhő modellek esetében. Terítékre kerülnek még: a nyílt forráskódú, vagy szabadalmaztatott hypervisor technológiák; biztonság és törvényi megfelelőség; nyílt standardok; hibrid és interoperábilitás; magas rendelkezésre állás; feltörekvő felhő szegmensek mind olyan téma, melyek szerepelnek a konferencián megvitatandó kérdések között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online nemzeti helynévtárat mutattak be

sze okt 21 , 2015
Bemutatták a Magyar Nyelvstratégiai Intézet (MANySI) támogatásával megvalósult Magyar Nemzeti Helynévtár elnevezésű online adatbázist kedden este Budapesten. Az intézet igazgatója, Bencze Lóránt elmondta: a magyar nemzeti nyelv életben tartása csak korszerű forráskutatással, valamint az eredmények könnyen hozzáférhető, digitális és papíralapú rögzítésével lehetséges. A Magyar Nemzeti Helynévtárat Tóth Valéria, a Debreceni Egyetem […]

Friss, ropogós