Nyakunkon az Informatikai Biztonság Napja

KeletiArthurA világ biztonsági szakértői ismét Magyarországon, magánélet kontra biztonság, láthatatlan támadások és az összetett védelem az idei ITBN-en – foglalta össze mi várható a szeptember 23-24-én megrendezendő eseményen Keleti Arthur, főszervező a minuszos.hu megkeresésére. Az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) idén, a kétnapos konferencián nyolcvan program lesz, ami rengeteg — mondta a főszervező. Hozzátette, az esemény a korábbi éveknél is erősebb lesz, nem csak a szakmai sokszínűségében, hanem az előadások különlegességében is. Az ITBN 2014 fő témája a magánélet és biztonság kényes egyensúlyának megtalálása lesz, de a modern és szinte láthatatlan fenyegetettségek vagy a biztonsági incidensek megtalálása és értékelése a nagy adatfolyamban legalább ilyen hangsúlyt kapnak majd a hagyományos és különleges programok mellett.

A konferencia elsősorban a gyártók fóruma, ahol bemutathatják a legújabb fejlesztéseiket, vitatkozhatnak a trendekről. Lesznek olyan előadások, amelyek kutatások eredményeit mutatja be, vagy épp társadalmi kérdéseket feszegetnek. A rendkívül tartalmasnak ígérkező programból szinte lehetetlen kiválasztani a legérdekfeszítőbbeket — mondta Keleti. A rendezvény látogatása, a hagyományokhoz híven ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az elmúlt években a két napon összesen 2-2500 látogató vett részt a konferencián, amely a régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciájává nőtte ki az elmúlt tíz évben — jelentette ki a főszervező.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meló: egyre többen bíznak a mobiltelefonban

szo szept 20 , 2014
Számos munkaerőpiaci elemző magyar sajátosságnak tartja, hogy legtöbben olyan helyen szeretnének dolgozni, amelyikhez nem kell költözni vagy naponta túl sokat ingázni. A földrajzi helyhez kötött hirdetések közötti böngészés lehetősége magyarázhatja ezt a sikert, ami a jobline.hu nemrég elindított mobil oldalát fogadta. Egy hónap alatt közel hatvanezer felhasználó látogatott a mobil állásportálra, ami […]