Nyakunkon az első hazai Ecommerce Expo

e-kereskedelemMárciusban jön az első hazai Ecommerce Expo, amelynek az a célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott — olvasható a szervezők közleményében. E szerint várhatóan az elkövetkező években fogyasztói és eladói oldalról is még többen kapcsolódnak be az e-kereskedelembe köszönhetően az online vásárlás iránti egyre nagyobb bizalomnak, az internethozzáférés kiszélesedésének és a mobileszközök tömeges elterjedésének.

Ezt a dinamikusan növekvő területet mutatja be tehát a 2016. március 24-én, Budapesten megrendezendő Ecommerce Expo, amely az első olyan kkv esemény, ahol az e-kereskedelmi piac összes szereplője (logisztika, pénzügy, marketing, jog, it, stb.) képviselteti magát. Az Expo nemcsak kiállítás, de konferencia is egyben. Párhuzamosan öt teremben, több mint ötven előadást hallgathat meg az a közel 1500 résztvevő, akit a rendezvényre várnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lassan a Junoszt tévék is Netflix-kompatibilisek lesznek

hét febr 15 , 2016
Az LG Electronics (LG) korábbi szériás, Netcast operációs rendszerű okostelevízióin is elérhető a Netflix-alkalmazás, ezzel az elmúlt négy év szinte minden LG-tévémodellje alkalmassá vált a magyar piacon nemrégiben megjelent online videotéka használatára. A frissítéssel így már nemcsak a webOS operációs rendszerű okostévék tulajdonosai élvezhetik a jobbnál-jobb műsorokat, ha nincs jobb […]
okostelefon