Nyakunkon a Data Protection Plus

datacenterA Barracuda Networks, Inc. bejelentette a Data Protection Plus nevű megoldását, amelynek célja, hogy a felhasználók megőrizhessék kritikus fontosságú adataikat, illetve bárhonnan, bármilyen eszközről elérhessék és megoszthassák azokat. A megoldás részeként elérhető új funkciók pedig plusz költségek nélkül állnak az Energize Updates szolgáltatások előfizetőinek rendelkezésére. A Data Protection Plus a társaság mentőszoftverének, a Barracuda Backupnak a 6.0-ás változatát tartalmazza. A 6.0-ás verzió fejlesztései közé tartozik – a felhőalapú mellett – a helyi felügyelet, amely lehetővé teszi a privát környezetekben történő felhasználást a vezérlési adatok felhőbe történő továbbítása nélkül, a gyorsabb helyreállítási időt a Microsoft Hyper-V virtuális gépek részletes helyreállításával, valamint támogatja a Microsoft SQL Server 2014 adatbázisokat.

Az újdonságok közé tartozik a Barracuda Message Archiver 4.0, amely képes az adatok Barracuda Cloud rendszerbe történő áthelyezésére vagy átmásolására. Az új Barracuda Copy Site Server maximalizálja az elérhetőséget, a teljesítményt és a biztonságot a helyi és felhőalapú fájltárolás, fájlszinkronizálás és -megosztás kombinációja által. A megoldás képes a helyi címtárakkal való együttműködésre is. A megújult Barracuda SignNow Appliance készülékkel a szervezetek biztonságos környezetben, telephelyükön alkalmazhatják az elektronikus aláírási megoldást, megosztást, bejelentkezést és együttműködést, akár hardveres, akár virtuális kivitelben — áll a gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Telekom, T-Systems: változik a gyakornoki program

hét dec 29 , 2014
Február 1-től összevonják és megváltozik a Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. gyakornoki programja. A Telekom – T-Systems Gyakornoki Program az aktív, nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkező, diákok jelentkezését várja, akik BSc vagy BA, vagy MSc és MA szintű oktatásban vesznek részt. A gyakornoki programban mintegy ötszáz hallgató vehet […]