Növelte bevételét és nyereségét az Oracle

money-counting-dollarNövelte bevételét és nyereségét pénzügyi éve első negyedében az Oracle – derül ki a cég honlapján közzétett eredménybeszámolóból. Az Oracle 2017-es pénzügyi éve első negyedében 8,6 milliárd dollár, az egy évvel korábbinál két százalékkal magasabb értékesítési árbevétel mellett a tőzsdei számviteli szabvány szerint 2,6 milliárd dollár üzleti eredményt és 1,8 milliárd dollár nyereséget ért el. Az egy részvényre jutó nyereség tíz százalékkal 0,43 dollárra emelkedett.

Az üzleti eredmény egy százalékkal csökkent, a nyereség öt százalékkal emelkedett éves összevetésben. A bevételarányos jövedelmezőség 31 százalék, a nyereségesség 21 százalék, az egy évvel korábbival megegyező volt a folyó pénzügyi év első negyedében is. A legnagyobb bevétel növekedést a felhő- és szoftverplatform szolgáltatásokkal érte el az Oracle, 77 százalékost. Az üzletág 798 millió dollár bevételt termelt az első negyedévben — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Csodás új, üzleti szkennerek az Epsontól

szo szept 17 , 2016
Az új Epson WorkForce DS-1660W és DS-1630 dokumentumszkennerek hatékonyabb irodai folyamatokat és teljesítményt kínálnak olcsón. A készülékek a síkágyas termékek rugalmasságát ötvözik a gyors, ötven lapos ADF nyújtotta kényelemmel a széles körű felhasználás érdekében. A lapolvasók ideális megoldást biztosítanak útlevelek, kézikönyvek, sérülékeny dokumentumok szkennelésére a síkágyas felületen, az ADF pedig egyszerre […]
scanner

És még ez is...